Sauss sarkanvīns, rubīnsarkans ar purpursarkanu spīdumu, izgatavots no Dolcetto vīnogām, kas novāktas Pjemontas reģiona Monforte d’Alba komūnā. Garšā dominē tumši ķirši, lakrica un vīģes. Lieliski piemērota itāļu ēdieniem. Turēts 8–9 mēnešus franču ozolkoka mucās, 45% – tērauda tvertnēs. Gadā tiek saražotas tikai ~ 10 000 pudeles šāda vīna. Pasniedz 16-18ºC temperatūrā.
Gianfranco Alessandria Dolcetto d’alba DOC 2019
Sauss sarkanvīns, rubīnsarkans ar purpursarkanu spīdumu, izgatavots no Dolcetto vīnogām, kas novāktas Pjemontas reģiona Monforte d’Alba komūnā. Garšā dominē tumši ķirši, lakrica un vīģes. Lieliski piemērota itāļu ēdieniem. Turēts 8–9 mēnešus franču ozolkoka mucās, 45% – tērauda tvertnēs.
17,00 €
Apraksts
Papildus informācija
Valsts | Itālija |
---|---|
Vīna reģions | Pjemonta |
Ražotājs | Gianfranco Allesandria |
Tilpums | 750 ml |
Vīnogu šķirne |
9 in stock