Sauss sarkanvīns, gatavots no Cabarnet Sauvignon un Merlot šķirnes vīnogām, kas augušas Alto Adige reģionā, Itālijas ziemeļos. Intensīvs aromāts, kurā dominē upenes, vijolītes, tumšie ķirši, žāvēti augļi, melnie pipari. Garšā vīns ir pilnmiesīgs, ar bagātīgu, gatavu augļu niansēm un maigiem tanīniem. Lieliski saderēs ar cūkgaļu, teļa gaļu, liellopu, jēru, sieriem. Uzglabāšanas potenciāls 5-7 gadi. Pasniegt 16-18ºC temperatūrā.
Tiefenbrunner Cabernet Merlot Merus
Sauss sarkanvīns, gatavots no Cabarnet Sauvignon un Merlot šķirnes vīnogām, kas augušas Alto Adige reģionā, Itālijas ziemeļos. Intensīvs aromāts, kurā dominē upenes, vijolītes, tumšie ķirši, žāvēti augļi, melnie pipari. Garšā vīns ir pilnmiesīgs, ar bagātīgu, gatavu augļu niansēm un maigiem tanīniem.
22,00 €
Apraksts
Papildus informācija
Valsts | Itālija |
---|---|
Vīna reģions | Trentīno – Alto Adidže |
Vīnogu šķirne | Cabernet Sauvignon, Merlot |
Ražotājs | Tiefenbrunner |
Tilpums | 750 ml |
10 in stock