Izcilas kvalitātes sauss sarkanvīns, gatavots no Sangiovese šķirnes vīnogām, kuras augušas Montalcino ciemata apkaimē, Toskānā. Noturēts 24 mēnešus Slovēnijas ozolkokā, 8 mēnešus pudelē. Gaiši rubīnsarkans ar ķieģeļu krāsas atspulgiem. Intensīvs aromāts, izceļot sarkanās ogas, pikantas garšvielas un ziedu nianses. Garšā vīns ir elegants, labi sabalansēts, ar maigiem tanīniem un ilgstošu pēcgaršu. Lieliski saderība ar grilētu vai sautētu medījuma gaļu, nogatavinātiem sieriem, un pastas ēdieniem ar gaļas ragū. Pims pasniegšanas ieteicams vīnu atvērt stundu iepriekš. Pasniedzams 18ºC temperatūrā.
Ciacci Piccolomini d’Aragona Brunello di Montalcino Annata DOCG 2018
Izcilas kvalitātes sauss sarkanvīns, gatavots no Sangiovese šķirnes vīnogām, kuras augušas Montalcino ciemata apkaimē, Toskānā. Gaiši rubīnsarkans ar ķieģeļu krāsas atspulgiem. Intensīvs aromāts, izceļot sarkanās ogas, pikantas garšvielas un ziedu nianses.
72,00 €
Apraksts
Papildus informācija
Valsts | Itālija |
---|---|
Vīnogu šķirne | Sangiovese |
Ražotājs | Ciacci Piccolomini d'Aragona |
Tilpums | 750 ml |
10 in stock